6. tammikuuta 2014

Loppiaisjoogat

Mä oon täällä aika innoissani, koska mun ukko palaa vajaan kuuden tunnin päästä lomareissultansa kotiin! Alkokin jo vähän ottaa päähän viestillä tulevat hehkutukset Etelä-Afrikan ilmastosta (+30), Cape Townin mahtavasta ostosvalikoimasta, aurinkoisista rannoista, jne... Kielsin sitä ruskettumasta, etten näyttäis ihan muumiolta sen vieressä.

Tää päivä on mennyt siis lähinnä kelloa vilkuillessa, joulua laatikkoon pakkaillessa ja tenttikirjaa vältellessä. Miksi se lukeminen on niin vaikeeta, vaikka aihe on maailman kiinnostavin?? Päätin kuitenkin antaa itelleni anteeks tänään, sillä en pystyis kuitenkaan keskittymään innostukseltani. Sen sijaan keksin harrastaa kehonhuoltoa eilisen kuntopiirin aiheuttamien tukosten lievittämiseksi.


Kävin syksyllä iyengarjoogan alkeiskurssilla ja tykkäsin paljon. Vaikka tunti oli vaan kerran viikossa, kehityksen huomasi aika nopeesti. Liikkuvuus parani, eikä asanoissa pysyminen ollut enää pelkkää tutisemista ja puhisemista. Kurssi loppui, mut onneksi kirjahyllystä löytyy apuope.


Testailin siis huvikseni mikä on tämänhetkinen taitotaso ja kuten arvata saattaa, jäykkää on. Yllättävän nopeasti kuitenkin epämukavuus katosi ja oli vaan rentouttavaa. Suurin osa näistä kirjan asennoista ja venytyksistä kuitenkin näyttää paljon helpommalta, kuin miltä se tuntuu ja mihin ite pystyy, joten kyllä noihin täydellisiin suorituksiin vielä superpaljon matkaa on. Pääasia on kuitenkin se hyvä fiilis ja mömmöjen saaminen liikkeelle kropassa, joten mun joogahetki onnistui täydellisesti!


Hyvästä olosta puheenollen: kun kerroin eilen mun sokerilakosta ja siitä kuinka ei edes tee mieli makeaa, perun puheeni. Tänään tuntuu, että voisin syödä ihan mitä vaan, vaikka sokeria suoraan purkista. Eikä asiaa helpottanut yhtään se, että siivoillessani löysin keittiön kaapista mun synttärilahjaks saamia herkkuja. Please kill me now.


Ei muuta kun kaapin ovi kiinni, pysykööt siellä vaan piilossa. Noi on varmaan tosi pahojakin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti